Om Sängfabriken
Vi er en moderne sengeproducent, der værner om den gamle svenske håndværkstradition. Vi producerer vores senge til perfektion på vores fabrik i den vestlige Mälardalen og sælger dem uden mellemled. Det giver dig mulighed for at vælge mellem senge af højeste kvalitet og design til en attraktiv pris.

Vi har mange års erfaring med udvikling og fremstilling af senge, madrasser og soveværelsesmøbler. Vi har alt fra håndquiltede sengegavle, standard kontinentalsenge og specialmål til sengetøj og pyntepuder. Vi satser på kvalitet, innovation og en pris, der matcher efterspørgslen på markedet.

Da vi fremstiller sengene selv, kan vi ofte sælge sengene til fabrikspriser og samtidig tilbyde store valgmuligheder for dig som kunde. Det giver os også mulighed for at tilpasse vores produkter til netop dine behov og ønsker. Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig videre.

Sengefabrikken er en mindre virksomhed med ca. 15 ansatte, som tilsammen arbejder på at producere senge og tilbehør af høj kvalitet. Vi bestræber os hele tiden på at finde de bedst mulige materialer, så vores senge kan holde den allerbedste kvalitet. Vi gør alt for, at du som kunde skal blive tilfreds.

Vores forretningsside

 • Sælge senge, sengetilbehør og service af højeste kvalitet
 • At vi kan tilbyde kvalitetssenge til reducerede priser
 • At du som kunde skal blive tilfreds med det produkt og den service, du får af os
 • At du skal kunne handle trygt og nemt både i butikken og online, og at vi skal være professionelle i at tilbyde skræddersyede senge til vores kunder.

 • Sælge senge, sengetilbehør og service af højeste kvalitet
 • At vi kan tilbyde kvalitetssenge til reducerede priser
 • At du som kunde skal blive tilfreds med det produkt og den service, du får af os
 • At du skal kunne handle trygt og nemt både i butikken og online, og at vi skal være professionelle i at tilbyde skræddersyede senge til vores kunder.</lia

  Virksomhedsoplysninger:
  Sängfabriken Mati AB
  CVR. Nr.: 556945-7111
  Vi har F-skat

  Gade/vej:
  Verkstadsgatan 2
  731 60 Valskog
  SE KORT

  Tlf. nr.:
  +46221-288 99

  Åbningstider:
  Man-fre 10-17
  Lør-søn Lukket

  >